Ruim 10.000 verwijzingen via DigiH

Sinds de start van DigiH zijn we de eerste mijlpaal van 10.000 verwijzingen gepasseerd.

Deze verwijzingen vinden nog altijd webbased plaats en met name op de poli's vaatchirurgie, de fractuurpoli's en de longpoli's.
Veel makkelijker, én direct voor alle verwijzers toegankelijk, is het om DigiH te koppelen aan de EPD's van (huisartsen en) ziekenhuizen. Dit kan zowel met HiX, Epic als Nexus.

Als MDL-arts, orthopeed, chirurg, kinderarts, huisarts en alle andere verwijzers en hun ondersteunend personeel of vanuit het LeefstijlZorgLoket en Centraal Toeleidingspunt, is het direct vanuit het EPD heel eenvoudig samen met de patiënt de juiste zorgverlener met de juiste expertise te selecteren en de verwijzing (digitaal) naar de gekozen zorgverlener te sturen (inclusief gewenste medische gegevens en de vraagstelling).

Een koppeling met een ziekenhuis EPD is relatief snel gemaakt. Een verwijzing is daarna met 4 muisklikken te realiseren.

Er staan al ruim 25.000 eerstelijns zorgverleners in DigiH. Sta jij nog niet in DigiH?
Schrijf je dan snel in via de roze knop op de homepage van DigiH

Verwijs je nog steeds op papier of via e-mail? Vraag om een koppeling met DigiH aan de ICT afdeling/CMIO van het ziekenhuis of stuur een mail naar info@digih.nl.