Laatste nieuws

Al meer dan 25.000 eerstelijns zorgverleners in DigiH!

21 maart 2024

Inmiddels zijn alle KRF NL geregistreerde fysiotherapeuten via het KNGF vindbaar op de DigiH Zorgzoeker. De getoonde expertise is door een koppeling tussen het KNGF en DigiH geborgd vanuit de beroepsgroep zelf! Net als bijvoorbeeld bij alle deelnemers (fysio-/oefentherapeuten en diëtisten) van het landelijk netwerk Chronisch ZorgNet, die vind- en verwijsbaar zijn voor de expertise (de specialismen) die zij bij Chronisch ZorgNet hebben.

Welkom alle KRF geregistreerde fysiotherapeuten van het KNGF! 

20 februari 2023

Vanaf vandaag zijn alle KRF geregistreerde fysiotherapeuten van het KNGF vindbaar voor patiënten, mantelzorgers en verwijzers op de DigiH Zorgzoeker. Vanuit KRF NL werd een uitspoel van de basisgegevens van alle fysiotherapeuten verricht.

Case: snelle en efficiënte gegevensuitwisseling in de gezondheidszorg

10 februari 2023

Gezondheidszorg en informatisering zijn niet altijd de meest efficiënte combinatie. Het gaat om gevoelige informatie en er zijn heel veel partijen bij betrokken, van patiënt en huisarts tot specialist en verzekeraar. DigiH toont dat het wel kan. Binnenkort wordt DigiH+ uitgerold. Zo kunnen gegevens snel, efficiënt en tegen lage kosten worden uitgewisseld.

DigiH+, binnenkort ook in uw EPD!

20 oktober 2022

Met slechts 4 muisklikken een complete verwijzing doen, inclusief alle relevante medische en zorgverzekering gegevens. Wie wil dat niet?

FMS: verwijzen met slechts 4 muisklikken

1 oktober 2022

In een interview met Yvonne Spierings, landelijk coördinator CZNet en Joep Teijink, vaatchirurg en voorzitter CZNet wordt uitgelegd waarom Chronisch ZorgNet een goed voorbeeld is van netwerkgeneeskunde en hoe dit multidisciplinaire kwaliteitsnetwerk gebruik maakt van DigiH om patiënten te verwijzen.

Chronisch ZorgNet-therapeuten in DigiH

1 september 2022

De zorgzoeker van Chronisch ZorgNet bleek niet meer toereikend voor dit ambitieuze netwerk wat de belangen van steeds meer verschillende zorgverleners behartigt. Ook integratie in huisarts of ziekenhuis EPD bleek niet mogelijk met deze zorgzoeker.

De DigiH Zorgzoeker is live!

1 oktober 2021

Vanaf nu is het mogelijk de DigiH Zorgzoeker te gebruiken! Of je nu patiënt, mantelzorger of verwijzer bent, met de DigiH Zorgzoeker is het heel eenvoudig om de juiste zorgverlener te vinden.